masdesantllei

GASTRONOMIAQuant a la nostra gastronomia i cuina. Bàsicament mediterrània, amb tocs ètnics, actualitzada i modernitzada, per tal d'oferir una posada en escena de qualitat però també divertida, per a complir amb les expectatives del client, no només en qualitat, sinó també en presentació. El nostre equip de cuina està format en escoles d'hostaleria de prestigi, amb una àmplia trajectòria professional i experiència en el sector.

L'equip de cuina és coneixedor i elaborarà qualsevol menú especial, segons les diferents tipologies d'al·lèrgies i / o gastronomia de diferents cultures. Oferim peix i marisc fresc, carns de qualitat extra, els nostres olis de fregit són exclusivament oli d'oliva verge extra, les verdures i hortalisses són de proximitat (km0), tots els aliments són elaborats pel nostre equip de cuina. No oferim productes elaborats externs. Respectem la caducitat dels aliments, així com les dates d'elaboració i de consum.

Mas de Sant Llei està distingit amb el diploma del SICTED, que atorga el ministeri de Turisme, per complir amb tots els paràmetres exigits en matèria de bona gestió de servei al públic, i de bona gestió en processos d'elaboració i control alimentari.

Mas de Sant Llei té atorgat per la Generalitat de Catalunya el nº de Registre Sanitari 26.014336 / B. Amb això oferim una major confiança als nostres clients, que el nostre compromís de qualitat, en processos d'elaboració gastronòmica, està supervisat i validat.