masdesantllei

ESPECIALISTES EN

BODES i BANQUETS A BARCELONAMàgia, aquesta és la sensació que s'obté al visitar el Mas de Sant Lleí. Silenci, Natura, Pau, Història, Romanticisme, Poesia, Elegància ... En un marc incomparable, envoltat de boscos, emergeix la construcció senyorial els orígens es remunten a plena edat mitjana.
Els seus més de 40 hectàrees de finca privada acullen una magnífica casa senyorial, els orígens es remunten al segle XII, i 30.000 m2 de bells jardins amb unes vistes esplèndides.
I tot això, a tan sols 15 minuts de Barcelona, ​​dins el terme municipal de Vilanova del Vallès, entre Alella i Granollers.

La finca es distribueix en dues zones totalment independents, Masia històrica, i salons de nova construcció guardant una simbiosi amb l'entorn i la Masia històrica. Aquests salons estan dividits en dues zones, Sant Esteve, que deu el seu nom del patró de Vilanova, i la zona Santa Yusta que deu el seu nom a una font de la pròpia finca que data del segle XVI. Cadascuna d'elles disposa dels seus propis jardins, terrasses d'aperitius, saló, guarda-roba, sala de descans i un tocador saleta privada.
Mas de Sant Lleí, va ser ideat amb l'objectiu de donar a tots els serveis la màxima qualitat. I així se'ns reconeix després de més de catorze anys d'experiència. La seva bellesa natural i històrica, la seva privilegiada situació i l'acurada dedicació de tot el seu equip humà fan de Mas de Sant Lleí el lloc idoni per celebrar el seu casament o les seves festes més íntimes.

Explica la història . . .
Que la casa deu el seu nom al bisbe francès Sant Llei, cavaller en els exèrcits dels descendents de Carlemany. En pagament als seus gestes va ser recompensat amb aquestes terres a les que va batejar amb el seu nom. Les primeres notícies escrites de la casa ens traslladen a plena Edat Mitjana, l'any 1129, quan Rolando de Sant Llei i la seva família donen part de les terres a l'Abat de Sant Cugat. Anys més tard, la casa va pertànyer, al costat del Castell de la Roca, a Berenguer de Sant Llei per, posteriorment, passar a mans de la família Marques, alts dignataris de la corona d'Aragó, que van regentar la casa, les seves terres i el castell durant més d'un segle. La casa disposava llavors d'una petita ermita annexa que va ser enderrocada el 1450 per unir les seves dependències a la part de la casa. En les guerres napoleòniques, el Mas va ser una fortalesa, on es protegien dels exèrcits napoleònics, les famílies nobles de la comarca. En el transcurs dels segles, la casa i les seves terres van ser propietat de diferents senyors com a fruit d'herències, donacions i vendes convertint-se en masia per a cultius i conreu. En 1887, els seus propietaris els Comtes de Reus, transformen part de la Masia a casa senyorial respectant part de l'estructura de masia tradicional i fent gala d'un gust exquisit. Mas de Sant Llei va ser declarada l'11 d'octubre de 1994 per la Generalitat de Catalunya Masia d'interès cultural.