masdesantllei

EXPERTS EN CATERING PER A EMPRESES I PARTICULARSMas de Sant Lleí, empresa amb àmplia experiència en el món del servei gastronòmic, tant a particulars com a empreses, posa a la seva disposició el seu servei de càtering. Destinat a tot un públic exigent, que necessiti d'un servei àgil, distingit i exclusiu. Amb una gastronomia elaborada amb matèria primera d'alta qualitat. Amb valors ferms, i un compromís d'oferir el millor servei.

Amb aquesta idea sorgeix Càtering Sant Lleí, on elaborem, traslladem, i servim allà on el client desitgi, la gastronomia que necessiti.

Tant a particulars com a empreses, podem fer tot el necessari perquè el seu esdeveniment sigui tot un èxit, assessorant, dissenyant, planificant, i executant el seu esdeveniment, en tots els conceptes que el puguin abastar, centrant-nos principalment en la gastronomia.

Per a això Catering Sant Lleí, compta amb el Nº de registre sanitari 26.014336 / B, atorgat per la Generalitat de Catalunya, el qual avala, que tots els processos d'elaboració, transport i servei, passen pels paràmetres exigits per Dep. De Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

Catering Sant Lleí compta amb un equip de professionals, instruït i experimentat en el servei de càtering, a més de comptar amb l'equipament més modern i operatiu per a la seva execució.

- Visita la Nostra Web de Catering -